Hemma

Hejhalloj! Idag har jag varit hos Moa, vi gjorde matte-läxa och sånt. Men nu är jag hemma igen och kollar lite TV. Inte så roligt program men bättre än inget. Imorn ska vi ta spruta, ahhh! Det är den där livmoderhalscancer sprutan. Alla är typ jätterädda men, jag vill inte låta ego nu men jag tycker inte det är så himla farligt. Asså det gör ju ont men man dör ju inte direkt. I alla fall så har jag inte så mycket mer att skriva så, bye bye!


Mot skolan!

Hej hej allihopa! Nu ska jag snart till skolan. Gör inte så mycket annars, bara väntar. Tisdagar har dem tråkigaste lektionerna, inga speciella lektioner bara massa tråk-lektioner. Nu har tandställningen börjat värka, aj!


DÅLIG uppdate...

Hej, shit, förlåt att jag inte har bloggat på några år men jag är verkligen dålig på det här. Det kanske inte gör nåt eftersom att det är väldigt få som läser min blogg. I alla fall, nu, har jag äntligen fått min I P H O N E 5. I och försig var det några dagar sen men jag har ju inte bloggat så, ja. Jag har skaffat ett jättegulligt skal också. Idag har jag varit hos tandläkaren och skaffat tandställning på underkäken också. Aj,aj,aj, den är hela tiden ivägen. Men nu måste jag plugga till ett SO-prov. Jag ska försöka blogga mer, kanske från mobilen också. 
 
Skalet hittar ni --> HÄR <--
 

Myser med missen ♥

Jag ligger och myser med Lotta, min ena katt. Hennes bror heter Ludde. Båda är två år och dem är rasen Birma. Jag älskar dem, dem är världens sötaste, snällaste, underbaraste, roligaste och gulligaste katter! 
 

Hyllor, överkast & speglar

Hejhej! Sorry för min dåliga uppdatering, men här kommer ett inlägg i alla fall. Igår var jag, pappa och Hedvig på Ikea. Där köpte jag nya hyllor, ett överkast och två speglar. Just nu monterar jag ihop hyllor. Fast jag är typ klar. Jag tror det kommer bli fint. Så här ser några hyllor ut, sen har jag två andra som bara är vanliga plankor man sätter på väggen. Speglarna är vågiga och ganska smala. Ja, typ det. Juste överkastet är grönt, jag ska ju ha grönt tema i mitt rum hade jag tänkt. 
Fett stökigt...
Överkast
 

Chillaaaar!

Hej alla glada, just nu chillar jag i mitt nya VITA rum. Jag blev jättenöjd! Allt här inne känns både större och ljusare nu, skönt. Men i alla fall, snart ska jag äta middag och Moa o jag ska ha en liten sleepover. Ska bli kul, igår sov jag hos henne så nu sover hon hos mig. 
 
Haha, ful.

RSS 2.0