Happy Halloween!

Woohoo! Nu är det halloween mina vänner. Äntligen spöken, pumpor och barn som vill ha godis. Jag verkligen älskar Halloween. Så mysigt. Jag får ju inte äta godis men jag ska hjälpa min kompis Moa att gå Bus-eller-Godis. Det ska bli kul. Tidigare idag har jag målat mina naglar. Halloween naglar! Inte särskilt fina men aja. Hedvig, min syrra, och jag har också gjort vår pumpa! Den blev jättesöt, tycker i alla fall jag. Här får ni några bilder!
 
 

Nymålat!

Nu har jag och (mest) pappa målat klart i rummet. Men pappa håller fortfarande på och fixar där inne. Ni får se bättre och finare bilder när det är 100% färdigt.

Smoothie!

Hej, just nu dricker jag en smoothie i väntan på att börja måla. Snart ska vi börja, ska bli kul. Jag längtar så mycket efter ett vanligt vitt rum istället för oranget. Smoothie:n är mumsig. Om ni vill prova göra den så skrev jag ett recept. :P
 
Hoppas det smakar! 

Sushi lunch! ♥

Nu har vi handlat spackel och penslar och allt sånt där man behöver till att måla. Vi ska snart börja spackla, jag åt sushi idag, min favoriträtt! Jag verkligen älskar sushi. Så gott. Nu ska vi som sagt spackla. 
Gott, gott, gott! ♥

Nyduschad och klar

Nu ska vi sticka och köpa spackel. Och mat. 
Tapeten i rummet just nu

God morgon!

Hejsan svejsan, jag har just vaknat och har inte gjort mig iordning. Tänkte gå och duscha snart! Senare idag ska vi spackla i rummet och om det går så kommer vi måla ikväll, då kan jag lägga ut lite bilder kanske, jag skriver mer sen.

Renoverar rummet

Idag har jag och Moa städat ur allting ur mitt rum så att det är tomt, nästan. Jag har ju en sån ful tapet som är orange. Skitfult! Så vi ska måla vitt i mitt rum. Sen har jag tagit bort min bokhylla, så vi måste köpa en ny sån också. Jag vet inte hur jag ska ha det eftersom att jag ska möbelera om. Mitt rum är väldigt litet så det finns inte så mycket att välja på men jag tror det kommer bli fint. Hoppas jag i alla fall. 
 
Det ända som är kvar i rummet

Välkommen till min nya blogg!

Hej, det här är min nya ofixade blogg. Jag håller på med designen. Enjoy! ;)


RSS 2.0