14 år!

Hej på er! Idag är det söndag och jag har haft en kanon helg! Jag fyllde ju år i torsdags den 19 sep. och nu i helgen har jag firat med mina vänner. Vi hade jättekul, vi åt, körde lite olika "lekar" och sov över. Det var toppen!!! Och tack för alla fina presenterna! Jag vet inte om ni kommer läsa det här men i alla fall. :) I torsdags firade jag med familjen och åt tårta och sånt. Jag blev jätteglad för alla fina presenter jag fick från allihopa! <3 Just nu har jag en ansiktsmask på och ska snart tvätta bort den. 

Förtids firar!

Hejsan på er! Idag är det lördag och min farmor och farfar är här i helgen och ska fira min födelsedag lite tidigt. Egentligen fyller jag ju år på torsdag. Jag fick öppna presenter som de gav mig. Jag fick en fin tröja, ett schampo + ett balsam, två par strumpor, ett nagellack och pengar! :) Jag blev jätteglad för alla presenterna! Sen åt vi en tårta med hallon som farmor och vedvig o jag gjorde. Det var gott.Men på torsdag är ju min riktiga födelsedag, då jag ska fira med mamma o pappa o Hedvig. Nu ska vi iväg på en promenad allihopa, jag har kameran med mig så det kanske blir ett litet inlägg på det sen! :D Som vanligt så hörs vi sen, hejdå! 



Moa's house

Hej alla männskor, just nu är jag hos Moa efter att vi och Lily tältade i skogen. Lily har åkt hem för ett tag sen och jag ska stanna ett tag till. Men nu ska vi ta och hitta på något så vi hörs sen! See ya later! xoxo
random bild... :)
 
 

Tältar!

Hej nu sitte jag, Moa och Lily i ett tält. Vi har tältat i ett stort tält som Lily tog med sig. Vårt tog lite tid för oss att sätta upp det. Haha, men nu har vi iaf sovit i det och nu är klockan typ nio och vi har vaknat. Aja, nu ska jag gå! Bye, bye :)
 
 
 

e.l.f

Hej alla! jag tänkte tipsa om ett jättebra sminkmärke som har produkter med kvalité och superfina färger på ögonskuggor, läppstift, läppglans m.m För att se mer om e.l.f kan ni klicka på bilden! Ha det bra! :)
Puss och kram!
 

Sommarbilder 2013

Här kommer lite blandade bilder från sommaren. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tillbaka!

Hejsan! Det var jättelänge sen jag bloggade här, (eller någon annan stans.) men jag tänkte iaf börja igen efter en lååååång paus. Snart fyller jag år men asså det känns inte som det... Nu sitter jag med Moa (T) och Hedvig, vi har sovit över i vår lekstuga, haha det var jättekul, bara lite varmt... Men det kommer dyka upp lite inlägg och bilder här då och då, så länge jag kan och har lust :) Kram!
 

RSS 2.0